Arbeidsongeschiktheidsverzekering

U oriënteert zich op de mogelijkheden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. Onze dienstverlening kan bestaan uit enkel advies, maar ook kunnen wij u ondersteunen in de contacten met de verzekeraar of met het aanvragen van de verzekering. Vooraf informeren wij u of het een productadvies of een integraal advies betreft.

In dit document informeren wij u over de wijze waarop wij in het algemeen onze werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard kan deze werkwijze worden aangepast indien u specifieke wensen heeft.

Onze dienstverlening samengevat in vijf stappen

U heeft een grote keuze uit een arbeidsongeschiktheidsverzekering (hierna verzekeringen te noemen). Elke vorm bij een verzekering heeft bepaalde voor- en nadelen. Voor u is het zeer belangrijk dat u die vorm kiest die nu, maar ook in de toekomst past bij uw specifieke situatie. Het is belangrijk dat u beseft dat u een overeenkomst sluit die u voor een langere tijd aangaat.

Wij adviseren alleen producten van een beperkt aantal aanbieders. Mogelijk hebben andere aanbieders ook producten die voor u geschikt zijn. Naar deze informatie kunt u zelf op zoek gaan.

Onze taak is u te helpen de verzekeringsvorm te kiezen die goed aansluit bij uw individuele situatie.

Klik hier voor het totale document over dit onderwerp in .pdf formaat