0570 - 627933 info@haroldklopman.nl

Over ons

Informatie over onze dienstverlening

Kwaliteit en duidelijkheid zijn vanzelfsprekend in onze dienstverlening. Daarom hebben wij de relevante informatie over ons bedrijf voor u op een rij gezet. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen hierover hebt.

Ongebonden

Ons kantoor is ongebonden. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen, banken en/of hypotheekverstrekkers.

Harold Klopman Assurantien sfeer impressie 6

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal

Selectie van aanbieders

Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Verbond van verzekeraars

Nieuwsgierig naar de website van het Verbond van verzekeraars , klik dan op de link

Wijze van beloning medewerkers

Onze medewerkers worden beloond conform de Richtlijn Beheerst Beloningsbeleid van de AFM

Oude polissen

Om het u gemakkelijk te maken met uw speurtocht naar uw oude polissen kunt u op deze site een lijst vinden van verzekeringsmaatschappijen die vroeger bestonden. Achter de naam vind u de verzekeringsmaatschappij waar uw polis nu is ondergebracht.
Oude polissen

Contact opnemen?

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00

Telefoon: 0570 - 627933

E-mail: info@haroldklopman.nl

 

Harold Klopman Assurantien sfeer impressie 2

Volg ons op: