0570 - 627933 info@haroldklopman.nl

Recht

Recht 

Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer u, of één van uw gezinsleden, of wanneer uw hond, kat of eventuele logé schade toebrengt aan een derde, is dat al vervelend genoeg. Maar met een goede particuliere aansprakelijkheidsverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken.

De verzekeraar zal de aanspraak op schadevergoeding van u overnemen en nagaan of u werkelijk aansprakelijk bent. Verder zal hij contact opnemen met de tegenpartij, de hoogte van de schade vaststellen en vervolgens het schadebedrag uitbetalen aan degene die de schade lijdt.

Rechtsbijstandverzekering

Juridische bijstand is een dure zaak die mensen vaak niet zelf kunnen bekostigen. Het is aan te raden om u hiervoor te verzekeren door een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Veel mensen achten dit niet belangrijk totdat ze er op een onverhoeds moment toch mee te maken krijgen. Denk hierbij aan onenigheid met buren, werkgever(s), huurder(s), enzovoort.

Zelfs als verkeersdeelnemer kunt u uw rechtsbijstand hard nodig hebben bij het verhalen van een schade op de tegenpartij of bijvoorbeeld onenigheid met de dealer van uw garage.

Contact opnemen?

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00

Telefoon: 0570 - 627933

E-mail: info@haroldklopman.nl

 

Harold Klopman Assurantien sfeer impressie 2

Volg ons op: