0570 - 627933 info@haroldklopman.nl

Wonen

Wonen

Verzekeringen voor uw huis: hoe lang geleden is het dat u deze verzekeringen heeft aangepast aan uw huidige omstandigheden? Eenmaal afgesloten worden de opstalverzekering en inboedelverzekering vaak alleen nog bij een verhuizing herzien. Maar het is verstandig om deze ook als u niet verhuist, periodiek te checken.

Voorkom een te lage uitkering van uw inboedelverzekering of opstalverzekering! Een te laag verzekerd bedrag van uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering kan betekenen dat u bij een schade maar een gedeelte van het schadebedrag vergoed krijgt.

 

Opstalverzekering

Een opstalverzekering dekt de schade aan uw huis als gevolg van brand, inbraak of storm. Naast schade aan het huis dekt het ook schade aan bijvoorbeeld tuin, schuur, sanitair en waterleidingen. Uiteraard kent de opstalverzekering ook diverse dekkingen zoals: een uitgebreide, een extra uitgebreide of de meest uitgebreide dekking. De premie is afhankelijk van de dekking die u kiest en de hoogte van het te verzekeren kapitaal.

Inboedelverzekering

Daar waar een opstalverzekering schade dekt aan de buitenkant van uw huis, daar dekt een inboedelverzekering de binnenkant van uw huis. U kunt voor uw inboedelverzekering kiezen uit de volgende dekkingen: een uitgebreide, een extra uitgebreide en de meest uitgebreide dekking. Over het algemeen wordt gekozen voor de extra uitgebreide dekking. Deze omvat naast de standaard dekkingen zoals brand, inbraak, vandalisme, en lekkage, een aantal extra opties. De premie voor een inboedelverzekering is afhankelijk van de woonplaats en het te verzekeren kapitaal.

Glasverzekering

Om glasschade te verzekeren kunt u bij zowel de inboedelverzekering als bij uw opstalverzekering een glasverzekering afsluiten. De premie is afhankelijk van het verzekerde bedrag bij uw inboedel- of opstalverzekering. De premie is dan een x bedrag per € 1.000,- verzekerd bedrag.

Kostbaarheden verzekering

Een aantal zaken vallen niet onder de inboedelverzekering zoals kunst, antiek, dure fotoapparatuur en sieraden. In een aantal gevallen is het aan te raden om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten als aanvulling op uw inboedelverzekering. Een standaard inboedelverzekering is namelijk niet altijd toereikend voor een aantal luxe artikelen die tegenwoordig aanwezig zijn in bijna ieder huishouden. Denk hierbij aan audio- en video apparatuur, computers en sieraden.

Contact opnemen?

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00

Telefoon: 0570 - 627933

E-mail: info@haroldklopman.nl

 

Harold Klopman Assurantien sfeer impressie 2

Volg ons op: